De Huizenruimer helpt met een woning leegruimen  in Westland en Midden Delfland!

Bel: 06-22282984


Meer informatie!

UW LOKALE AUTODEALER

 

ONS TEAM

 


Ons team:

Wilt u hulp bij het leegruimen van een woning? Met ons kleine team van enthousiaste woningontruimers gaan we graag met en voor u aan het werk. Op die manier kunnen wij u, in deze hectische periode, heel veel werk uit handen nemen! 

 Jaap, Pim en Rick hebben veel ervaring met leegruimen van woningen in het Westland en Midden Delfland. Wij zijn goed op elkaar ingespeeld en pakken een woningontruiming zeer efficiënt en grondig aan. 

Vaak kunnen we binnen enkele dagen, de woning klaar voor verkoop opleveren!

Huurwoningen ontruimen wij helemaal volgens de eisen van de verhuurder. U kunt de woning met een gerust hart aan de verhuurder overdragen!

Wij onderscheiden ons omdat wij veel waarde hechten aan goed overleg met onze klanten. Daardoor wordt uw woning ontruiming geheel naar uw wensen uitgevoerd. 
Woning leegruimen:

Bent u op zoek naar hulp met leegruimen van een woning? 

Dan heeft u er vast over gedacht om een Kringloop te benaderen. De Kringloop zal zeker spullen van u willen hebben en dat draagt bij aan hergebruik van spullen. Maar zij zullen alleen de spullen meenemen die zij op dat moment kunnen gebruiken. Ook hebben zij niet altijd tijd om de spullen op te halen! 

Schenken van goederen aan goede doelen is een andere optie om spullen een bestemming te geven. Goede doelen hebben echter zelden de mogelijkheid om spullen bij u op te halen. U zult het zelf moeten brengen. 

In veel gemeenten kunt u gratis grofvuil brengen. Ook kunt u grofvuil in kleine hoeveelheden laten ophalen. Maar dan moet u het 's avonds na 22 uur of uiterlijk voor 8 uur 's morgens neerzetten en u bent zolang het op straat staat verantwoordelijk.

Professionele woningontruimers: 

De Huizenruimer kan de complete woningontruiming van u overnemen. Dan wordt alles voor u gedaan en heeft u tijd voor andere zaken. 

Daar zijn kosten aan verbonden maar het scheelt veel inspanning en tijd! 

Bovendien hebben wij alle kennis en middelen om uw woning snel en efficiënt leeg te ruimen. 

Doet u liever het een en ander zelf, dan kunnen wij ook de resterende taken voor u uitvoeren!

Spullen die nog in zeer goede staat zijn en waar een markt voor is nemen wij graag van u over. Daarvoor doen wij een overnamebod die wij van de kosten voor de woningontruiming afhalen!

 Mogen wij u helpen?

Uw woningontruiming snel geregeld met De Huizenruimer! 

Afspraak voor een bezichtiging:

Maak een afspraak met ons voor een gratis bezichtiging.  Samen met u lopen we door de woning. Binnen enkele dagen ontvangt u een offerte en dan weet u wat het gaat kosten en wanneer de ontruiming kan worden uitgevoerd!

Wij zijn gespecialiseerd in het bezemschoon opleveren van woningen: 

  • spullen sorteren en inpakken
  • tapijt of behang verwijderen 
  • gaten in de muren vullen 
  • verwijderen van vaste kasten 
  • verwijderen van schrootjes, steenstrips, plavuizen
  • verwijderen van verlaagde plafonds 
  • verwijderen van keuken, badkamer, sanitair

Wanneer wij de woning aan u opleveren, lopen we bij voorkeur met u door de woning om te checken of alles naar wens is uitgevoerd. Als we dan nog iets ontdekken dan lossen we dat meteen voor u op. Als uit de eindinspectie van de verhuurder nog achterstallige zaken opvallen, dan komen wij kosteloos terug om het alsnog in  orde te maken. 
 
 
E-mailen
Bellen
LinkedIn